Mladší žáci zakončili základní část soutěže

O víkendu zakončili mladší žáci KVP Přerov Pohár ČSVP. Do poslední chvíle bojovali o postup do první skupiny v jarní části soutěže. Na třetím až pátém místě byly se stejným počtem bodů týmy Slavia Praha, SK Děčín a KVP Přerov. Černý Petr bohužel zbyl na hráče KVP, kteří díky horšímu skóre skončili na 5. místě. Na jaře si tak naší mladí hráči zahrají Pohár ČSVP ve skupině s Táborem, Slavií Hradec Králové a SK UP Olomouc.

Trenér Petr Přikryl zhodnotil výkon svých svěřenců na víkendovém turnaji: „Každý zápas je pro nás další zkušenost. V září nás STEPP Praha na prvním turnaji přehrál výrazným rozdílem a dnes jsme po 3 měsících usilovného tréninku s nimi hráli vyrovnanou partii a i když jsme prohráli, tak ten výkonnostní progres zde je vidět. A zápas proti nakonec třetímu Děčínu, který jsme vyhráli 6:3 to jen potvrdil. Mohli jsme pomýšlet na postup mezi nejlepší čtyři týmy, ale bohužel to tentokrát nevyšlo. Hráči sami vidí, kde musíme ještě přidat a je to motivace do dalšího tréninku, který ještě zintezivníme. Kluci bojovali a všichni zaslouží pochvalu a speciálně náš gólman Lukáš Vilím, který opravdu podával výborné výkony.

Pohár vyhrál tým AJ Strakonice, na druhém místě se umístil STEPP Praha a třetí skončil tým SK Děčín. Odkaz na tabulku je níže.

Partnerem KVP Přerov je společnost České dráhy, a.s.

Aktuální tabulka:

Sestava: Vilím, Gerec, Novotný O., Přikryl T., Flajšar, Běhalík, Novotný J., Netopil, Otáhal F., Vlk, Přikryl A., Příkazský M.

Trenéři: Petr Přikryl, Jiří Otáhal 

KVP Přerov – STEPP Praha 3:7

Góly: Novotný J. 1, Netopil 1, Vlk 1

 

KVP Přerov – SK Děčín 6:3

Góly: Netopil 2, Vlk 2, Přikryl A. 1, Příkazský 1

Sestava: Vilím, Gerec, Novotný O., Přikryl T., Flajšar, Běhalík, Novotný J., Netopil, Otáhal F.; Vlk, Přikryl A., Příkazský,

Trenéři: Petr Přikryl, Jiří Otáhal